कीर्तन की है रात लिरिक्स | Kirtan Ki Hai Raat Lyrics

Kirtan Ki Hai Raat Lyrics Hindi

कीर्तन की है रात लिरिक्स

कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।
थाने कोल निभाणो है।

दरबार साँवरिया, ऐसो सज्यो प्यारो ,
दयालु आपको।
सेवा में सांवरिया, सगळा खड़या दिखे,
हुकम बस आपको।
सेवा में थारी, म्हाने आज बिछ जाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है। 

कीर्तन की है त्यारी, कीर्तन करा जमकर ,
प्रभु क्यों देर करो।
वादों थारो दाता, कीर्तन में आने को,
घनी क्यों देर करो।
भजना सु थाने, म्हाने आज रिझाणो है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।

जो कुछ बण्यो म्हासु, अर्पण प्रभु सारो ,
प्रभु स्वीकार करो।
नादान सु गलती, होती ही आई है ,
प्रभु मत ध्यान करो।
नंदू सांवरिया, थारो दास पुराणों है ,
थाने कोल निभाणो है।
कीर्तन की है रात ,
बाबा आज थाने आणो है।

Kirtan Ki Hai Raat Lyrics English

kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.
thane kon nibhano hai.

darbar sanwariya, aiso sajyo pyaro,
dayalu aapko.
seva me sanwariya,sagla khadya dikhe,
hukam bas aapko.
seva me thari,mhane aaj bichha jano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

kirtan ki hai tyari,kirtan kara jamkar,
prabhu kyu der karo.
wado tharo data,kirtan me aane ko,
ghani kyu der karo.
bhajan su thane,mhane aaj rijhano hai,
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

jo kuch banyo mhasu,arpan prabhu saro,
prabhu swikar karo.
nadan su galti,hoti hi aai hai,
prabhu mat dhyan karo.
nandu sanwariya,tharo das purano hai.
thane kon nibhano hai.
kirtan ki hai raat,
baba aaj thane aano hai.

Related Article:

Leave a Reply